Ismertető

 

A haszonallatinfo.hu portál 2016-ban indult el azzal a céllal, hogy az online világban tájékozódó állattartók, állattenyésztők számára összefoglaljon számos eseményt. Emellett sok más hasznos információt kíván nyújtani a nagyüzemi és a kisüzemi állattartóknak egyaránt.

Statisztikai felmérések mutatják meg évről évre, hogy a mezőgazdaságon belül egyre többen tájékozódnak az interneten keresztül. Az állattenyésztők körében is folyamatosan erősödik az online információszerzés. 

Köztudott a növénytermesztés és az állattenyésztés közötti arányeltolódás. Ez az aránykülönbség az interneten található tartalmakban is megmutatkozik. Állattenyésztők számára fontos információkból jóval több is lehetne. 

Minden olyan írott és online szaksajtó amely haszonállatokkal kapcsolatban ad információt, segíthet abban, hogy az optimális arány helyre álljon. Ebben bízva kezdte el működését a haszonallatinfo.hu portál amely kifejezetten az állattenyésztési ágazatra fókuszál.

A portál elemei az állattenyésztők és a háttéripar számára egyaránt biztosít marketing lehetőségeket. Ezek között ingyenes megjelenések és fizetett tartalmak is lehetnek.

 

Megjelenési lehetőségek a haszonallatinfo.hu portálon

 

Agrár rendezvények

Rendezvénynaptárunkban felhívjuk az állattenyésztők figyelmét különböző programokra, szakmai eseményekre amelyek hasznosak lehetnek számukra. Mindezek mellett kikapcsolódási lehetőségként is megjelenhetnek egyes rendezvények.

A naptár listájában számos esemény kerül felsorolásra, itt rövid figyelemfelhívó tájékoztatást kap az olvasó az adott programról és annak időpontjáról.

Egy eseménynek a részletesebb tájékoztató oldala is van amin bővebb információ elhelyezésére van lehetőség. Az esemény oldalán a szöveges tartalmat képgalériával lehet színesíteni valamint webcím - linkre kattinthat az érdeklődő.

Szaknévsor

A Szaknévsor célja, hogy az állattartók egy helyen, könnyedén, az igényeik szerint tudjanak keresni a háttéripari szolgáltatók között.

Idővel felépülhet egy olyan szakmai céggyűjtemény, amelynek segítségével gyakran talál egymásra ügyfél és szolgáltató. A cégek tevékenységüknek megfelelően jelenhetnek meg a Szaknévsorban.

 Az érdeklődő kulcsszóra, kategóriára és megyére is szűkítheti keresését.  A fő kategóriák a jövőben tovább bővülhetnek.

Fő kategóriák:

- Állategészségügy

- Állattartó épület

- Állattartás gépei, mezőgazdasági gépek,trágyakezelés

- Állatfelvásárlás

- Genetika-, szaporítóanyag

- Higiénia

- Informatika

- Növénytermesztés

- Tanácsadás, pályázat, finanszírozás, marketing

 -Takarmányozás

- Tartástechnológia. állattartás eszközei, istálló-berendezés

 - Egyéb kategóriák

Ha tevékenységének célcsoportját teljes mértékben vagy részben az állattenyésztők alkotják akkor érdemes szerepelnie az állattenyésztési ágazat Szaknévsorában. A cégek megjelenhetnek saját adatlappal amely a következőket tartalmazza:

 -   A cég bemutatkozóját

-         A cég logóját

-         A cég webcímét

-         Minden kapcsolati adatot:

A Szaknévsor tagjai számára biztosított extra lehetőség:

      -  A Szaknévsor tagjai céges rendezvényeikre felhívhatják a figyelmet az Eseménynaptárban.

 Haszonállat Infó Online Magazin

A Haszonállat Infó egy időszakonként megjelenő Online Magazin amely szólni kíván a nagyüzemi állattartókhoz, de a kisüzemi állattartás résztvevőihez is.

A Magazin igyekszik minden egyes állatfajt érinteni és olyan témákkal megjelenni, ami hasznos és érdekes lehet az ágazatok szereplőinek.

A genetikától kezdve a takarmányozáson keresztül az állategészségügyig, piaci lehetőségeken át a technológiai megoldásokig számos témakört felölel. Így a Magazin egy új terep lehet az információszerzésben.

Olyan digitális szakmai kiadvány szerkesztése a cél, ami értékes információkat adhat az állattenyésztési ágazat szereplőinek.

A Magazin ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A megjelenések egy-egy nagyobb szakmai kiállítás előtti időszakra vannak betervezve.

Hirdetési lehetőségeket biztosít azoknak a cégeknek, amelyek az interneten keresztül szólnának az állattartókhoz. Akár egy kiemelt eseményre hívná fel a figyelmet, vagy terméket, szolgáltatást kínálna, a Haszonállat Infó Online Magazinban lehetőség van rá.

 

Banner megjelenések:

A haszonallatinfo.hu portálon sztenderd hirdetési felületeken lehetőség van bannerek formájában kiemelt események felhívására valamint az ágazathoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások népszerűsítésére.

 

Ingyenes funkciók a portálon az állattenyésztőknek

-  A Tenyészállat szemle rovatban a hazai tenyészetek mutatkozhatnak be és tüntethetik fel elérhetőségeiket.

-  A Haszonállat Infó Online Magazin tartalmához ingyenesen juthat hozzá az olvasó regisztrációt követően.

 

Felmerülő igény esetén kérje a haszonallatinfo.hu részletes Médiaajánlatát!

Kérdésekkel kapcsolatban állok rendelkezésére:

Gervai Péter

portál- és marketing vezető

Email:

Tel: 06 30 653 93 68

Joomla SEF URLs by Artio