Állattenyésztők figyelem! Törzstenyésztőként ingyenesen szerepelhet a Tenyészállat Szemle rovatban!


Feltöltés alatt! >>> Részletek és jelentkezés a Tenyészállat Szemle oldalra


Dörögdi Mező Kft.
 Veszprém megye
Kategória: Szarvasmarha

Veszprém megyei családi vállalkozásunk 1993-ban indult, kezdetben juhtenyésztéssel és szántóföldi növénytermesztéssel foglalkoztunk. A Kft. működésének 20 éve alatt stabil, megbízhatóan működő  vállalat lett, a vezetőség fő szempontja mindig is az volt, hogy az Európai Unióhoz való csatlakozás idejére egy jól felépített és az uniós elvárásoknak,követelményrendszernek megfelelő versenyképes vállalkozás jöjjön létre.

Mára négy telephelyen folytatjuk tevékenységünket Taliándörögdi székhellyel Kapolcsi,Hegyesdi és Tapolca- halastói telephellyel. Az állattenyésztési ágazatot 2001-ben bővítettük ki a húsmarha ágazattal.

Választott fajtánk a Blonde  d’ Aquitaine, mely Franciaországból származó nagytestű, intenzív húsmarha, ami egyre nagyobb szerepet kap a világ fejlett húsmarha tartó országainak fajtaválasztékában.

Juhállományunk alapja a magyar merinó és német húsmerinó fajták, valamint  Charolais és Hampshire kosok. Rendszeresen részt veszünk  kiállításokon (Hódmezővásárhely,Kaposvár,Pápa, Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás- Budapest), ahol a bírálók  mindig  magasra értékelik a tenyészállatainkat.

Bővebben

www.dorogdimezo.hu

Cím: 8295 Taliándörögd 0187/8 Hrsz.

tel: +3687-437-061

Ügyvezető igazgató: Révész Márton + 36205847226

email:

 
Dörögdi Mező Kft..jpg
S5002181.jpg
S50020941.jpg
 
 
 
Joomla SEF URLs by Artio